DNVGL.com

Seminārs „BRC Global Standard for Food Safety 8.versija”

2018. gada 29. novembrī DNV GL Latvia SIA semināru telpās tiek piedāvāts seminārs „BRC Global Standard for Food Safety 8.versija”

Mērķis:   Iegūt informāciju par izmaiņām BRC Standard for Food Safety prasībās. Sertifikācija atbilstoši šī standarta 8.versijai tiks uzsākta no 2019.gada 1.februāra.


PROGRAMMA


09:30 – 11:00  Ievads

                Galvenās izmaiņas

                Uzmanības centrā sekojoši jautājumi un papildus moduļi:

• pārtikas nekaitīguma kultūras attīstība

• apkārtējās vides monitorings

• pārtikas aizsardzības attīstība 

• izpratne par ražošanas riska zonām (high risk, high care, ambient high care)

• papildus vadlīnijas dzīvnieku barības ražošanai


11:00 – 11:15  Kafijas pauze


11:15 – 12:30    Augstākās vadības atbildība un nepārtrauka pilnveidošanās

Pārtikas nekaitīguma plāns (HACCP plan)

Pārtikas nekaitīguma un kvalitātes valdības standarti

Organizācijas atrašanās vietas standarti

Produkta kontrole

Procesa kontrole

Personāls


Norises laiks:  2018.gada 29.novembris, plkst. 09:30 – 12:30

Vieta:              DNV GL Latvia, Duntes iela 23a.

Lektors:          DNV GL pārtikas nekaitīguma eksperte Guna Miskarova (auditore, konsultante un Dubai Food Safety Group aktīva dalībniece)

Cena:              80.-Eiro + PVN par dalībnieku.


Lai saņemtu papildus informāciju par semināru un citiem mūsu pakalpojumiem, laipni lūdzam sazināties ar DNV GL Latvia biroja vadītāju Daci Zamozdiku pa biroja tālruni +371 67 356 271, vai sūtot e-pastu: dace.zamozdika@dnvgl.com

Contact us:

Dace Zamozdika
Dace Zamozdika

Office Manager

Send email

Where:

Rīga

Delegates Fee:

80 Eur + PVN

Mērķis:   Iegūt informāciju par izmaiņām BRC Standard for Food Safety prasībās. Sertifikācija atbilstoši šī standarta 8.versijai tiks uzsākta no 2019.gada 1.februāra.


PROGRAMMA


09:30 – 11:00  Ievads

                Galvenās izmaiņas

                Uzmanības centrā sekojoši jautājumi un papildus moduļi:

• pārtikas nekaitīguma kultūras attīstība

• apkārtējās vides monitorings

• pārtikas aizsardzības attīstība 

• izpratne par ražošanas riska zonām (high risk, high care, ambient high care)

• papildus vadlīnijas dzīvnieku barības ražošanai


11:00 – 11:15  Kafijas pauze


11:15 – 12:30    Augstākās vadības atbildība un nepārtrauka pilnveidošanās

Pārtikas nekaitīguma plāns (HACCP plan)

Pārtikas nekaitīguma un kvalitātes valdības standarti

Organizācijas atrašanās vietas standarti

Produkta kontrole

Procesa kontrole

Personāls


Norises laiks:  2018.gada 29.novembris, plkst. 09:30 – 12:30

Vieta:              DNV GL Latvia, Duntes iela 23a.

Lektors:          DNV GL pārtikas nekaitīguma eksperte Guna Miskarova (auditore, konsultante un Dubai Food Safety Group aktīva dalībniece)

Cena:              80.-Eiro + PVN par dalībnieku.


Lai saņemtu papildus informāciju par semināru un citiem mūsu pakalpojumiem, laipni lūdzam sazināties ar DNV GL Latvia biroja vadītāju Daci Zamozdiku pa biroja tālruni +371 67 356 271, vai sūtot e-pastu: dace.zamozdika@dnvgl.com