DNVGL.com

Seminārs "Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pilnveidošanas iespējas"

2020. gada 26. maijā DNV GL Latvia SIA semināru telpās norisināsies seminārs „Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pilnveidošanas iespējas"

Mērķis:   Iegūt informāciju par pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pilnveidošanas iespējām un to īstenošanu


PROGRAMMA

Pārtikas nekaitīguma nodrošināšana:

• HACCP un priekšnosacījumu programmas

• Bīstamību identificēšana un novērtēšana

• Neapzināta un apzināta piesārņošana

Pārtikas aizsardzība pret viltošanu:

• TACCP un VACCP

• Draudu veidi 

• Uzņēmuma vājās vietas, attiecībā pret iespējamiem draudiem

• Risku novērtēšana

Pārtikas alergēnu pārvaldība

Pārtikas nekaitīguma kultūra

Lēmumu pieņemšana, balstoties uz risku novērtēšanas rezultātiem

Preventīvo darbību veikšana

Neatbilstību cēloņu analīze


Norises laiks:  2020.gada 26.maiijs, plkst. 09:00 – 17:00

Lektors:          DNV GL pārtikas nozares eksperte, BRC Food vadošā auditore Guna Miskarova

Cena:              160.-Eiro + PVN par dalībnieku.


UZMANĪBU! Ir iespēja apmeklēt arī saistīto semināru š.g. 14.maijā. Sīkāku informāciju skatīt šeit


Lai saņemtu papildus informāciju par semināru un citiem mūsu pakalpojumiem, laipni lūdzam sazināties ar DNV GL Latvia biroja vadītāju Daci Zamozdiku pa biroja tālruni +371 67 356 271 vai sūtot e-pastu: dace.zamozdika@dnvgl.com.

Contact us:

Dace Zamozdika
Dace Zamozdika

Office Manager

Send email

Where:

Rīga

Delegates Fee:

160 Eur + PVN

Mērķis:   Iegūt informāciju par pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pilnveidošanas iespējām un to īstenošanu


PROGRAMMA

Pārtikas nekaitīguma nodrošināšana:

• HACCP un priekšnosacījumu programmas

• Bīstamību identificēšana un novērtēšana

• Neapzināta un apzināta piesārņošana

Pārtikas aizsardzība pret viltošanu:

• TACCP un VACCP

• Draudu veidi 

• Uzņēmuma vājās vietas, attiecībā pret iespējamiem draudiem

• Risku novērtēšana

Pārtikas alergēnu pārvaldība

Pārtikas nekaitīguma kultūra

Lēmumu pieņemšana, balstoties uz risku novērtēšanas rezultātiem

Preventīvo darbību veikšana

Neatbilstību cēloņu analīze


Norises laiks:  2020.gada 26.maiijs, plkst. 09:00 – 17:00

Lektors:          DNV GL pārtikas nozares eksperte, BRC Food vadošā auditore Guna Miskarova

Cena:              160.-Eiro + PVN par dalībnieku.


UZMANĪBU! Ir iespēja apmeklēt arī saistīto semināru š.g. 14.maijā. Sīkāku informāciju skatīt šeit


Lai saņemtu papildus informāciju par semināru un citiem mūsu pakalpojumiem, laipni lūdzam sazināties ar DNV GL Latvia biroja vadītāju Daci Zamozdiku pa biroja tālruni +371 67 356 271 vai sūtot e-pastu: dace.zamozdika@dnvgl.com.