Mērķis: Iegūt informāciju par pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pilnveidošanas iespējām un to īstenošanu
PROGRAMMA
Pārtikas nekaitīguma nodrošināšana:
• HACCP un priekšnosacījumu programmas
• Bīstamību identificēšana un novērtēšana
• Neapzināta un apzināta piesārņošana
Pārtikas aizsardzība pret viltošanu:
• TACCP un VACCP
• Draudu veidi
• Uzņēmuma vājās vietas, attiecībā pret iespējamiem draudiem
• Risku novērtēšana
Pārtikas alergēnu pārvaldība
Pārtikas nekaitīguma kultūra
Lēmumu pieņemšana, balstoties uz risku novērtēšanas rezultātiem
Preventīvo darbību veikšana
Neatbilstību cēloņu analīze
Norises laiks: 2020.gada 26.maiijs, plkst. 09:00 – 17:00
Lektors: DNV GL pārtikas nozares eksperte, BRC Food vadošā auditore Guna Miskarova
Cena: 160.-Eiro + PVN par dalībnieku.
UZMANĪBU! Ir iespēja apmeklēt arī saistīto semināru š.g. 14.maijā. Sīkāku informāciju skatīt šeit.
Lai saņemtu papildus informāciju par semināru un citiem mūsu pakalpojumiem, laipni lūdzam sazināties ar DNV GL Latvia biroja vadītāju Daci Zamozdiku pa biroja tālruni +371 67 356 271 vai sūtot e-pastu: dace.zamozdika@dnvgl.com.